Jemput..silekan...

Assalamualaikum

Mengumumkan ketibaan si mentari
Alhamdulillah
Jangan malu-malu untuk bersinar sampai hujung minggu

Allah, terima kasih ye



Ni baru balik dari Klinik Kesihatan (KK)
So far tadek pape yang pelik2
P sane pon xdek mende sangat,cume berat naik lagi..lebeh dari yang patut (yang patot ialah 1.5kg,tp saye naik 2.5kg..tp berat baru 52.5kg @ 7months pregnancy..tp timbang kat KK ni ampeh..selalunye -2kg dari timbang kat private clinic..manual katenye...saye anggap berat saye da 54kg sebenarnye)
But who cares??I'm carrying a healthy baby kan cik bebi kan...?!
Dengar denyut jantung cik bebi tadi..wahh..laju..sedang bersenamkah anak..?
Lagi 2minggu check lagi..owh..kemalasan menunggu btol
Dah 30weeks, dah kene monitor baby's movements
Tapi cik bebi memang sangat aktif..takat nak 10kali gerak,InsyaAllah dalam 5-6jam bleh dapat..(kecuali ada 1hari..minggu lepas balik Cameron yang die sedikit penat dan kurang bermain...time tu kecut perot giles..lalu awal2 kasik signal kat Incik Suami kalo sejam lagi tak gerak,mahu ke spital..trussss..)
Harap2 Puan Mama yang kadang2 melebihkan men gem ni tak ngelat dari tanda buku merah
Ngeeeeeee

Assalamualaikum

2 comments:

Mak Su said...

jantung janin mmg laju di dalam womb :)

take care :)

NaNaRuZaNa said...

a'ah...double dari org dewasa...tp syioookkkk..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com