Printed Kurung Moden (Lycra)

Assalamualaikum
Perrgghh..lame tak update..
kalo dah datang malasnye..


OK..kalo ade sape2 yang tanye baju kurung pesak kain cotton aritu,sume dah abes..
Memang dealer saye ni kalo amik baju tadek simpan2..sume kene kasik clear baru masuk baju baru ye adik2...

So batch baru ni ialah baju kurung moden kain lycra
walaupon model posing kat kolam,tapi bukan baju mandi ye
Even kain ni kain lycra, tapi tak ikut bentuk badan sangat
ini boleh ursing tapi sebelah kiri je...hehehe...don't ask me why...

Jadi,usha2 lah ye...
Nak order? Follow je step di bawah yekk

Details:
Material: Lycra
Saiz: S - XXL (Ukuran)
Harga: RM90
Ciri-ciri: tidak mudah renyuk, sejuk & berat (jatuh elok di badan)


Untuk tempahan:
1. PM/komen fb @ SMS/Whatsapp untuk confirmkan saiz available atau tak
2. Buat pembayaran
3. Tracking number akan diberitahu setelah barang anda di pos (pengeposan Isnin & Khamis)


































  


0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com