Set pelangsingan badan..

Assalamualaikum
Sehat adik-adik..kakak-kakak..?Laki dah bising ke Mak Jemah badan naik bagai dipam-pam??
Jangan risau..InsyaAllah saye dapat membantu...dengan adanya.......


Tepuk-tepuk-tepuk..
Set ni seperti yang anda sume dapat lihat ada 3 items iaitu Herb-Lax,Alfafa dan lecithin...
Sebab Alfafa dah cerite..so Na skip...Na troskan dengan Herb-Lax dulu...

Cerita takyah panjang..kat gambar atas ade tulis dah fungsi-fungsi Herb-lax ni..pendek kate sebagai detox la...tapi ape kandungan dalam Herb-lax? ade alfalfa,senna,anise,blue malva,buckhorn bark,licorice root,rhubarb root,fennel seed dan culver’s root..semua herba ni dirangkum untuk memberikan bantuan kepada usus untuk membersihkan kotoran (lama dan baharu) secara lembut..


Satu lagi ialah Lecithin..

Lecithin Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan GMO, setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus, dan lemak tak tepu. Ia juga dikenali sebagai makanan otak.
Tetapi..tetapi kawan-kawan ku...nak menghebatkan kesan pengambilan Lecithin ni, perlulah kawal makan dan bersenam...jadi bulan puase ni sesuailah kan nak kuruskan badan??kite akan banyak makan kurma dan minum air (sebab dahaga wooo)...pastu sure amik nasik..nasik tu fibre tau...tambah plak g sembahyang Terawikh...kan..kan...senaman tu...jadi InsyaAllah berkesan lah pengambilan set pelangsingan anda...

tapi for me jangan la kurus sangat..tak cantik la...hahaha...macam Na...susah tol nak caik baju yg nampak elok je kat badan...kire BMI dan stick to berat yang disarankan...lagipon set ni bukan nak bagi kurus je..tapi nak buang kotor dalam badan...okeh...?

Pape just PM Na @ 0129165065 yek...Love u..buhhhbyeee....wassalam....




1 comments:

watie osman said...

hurm..........looks interesting.... ;)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com