Southern Strain Influenza + H1N1 vaccine

Huh....i can't believe it....saye pi amik suntikan vaksin...mengape...?di mane...?mengape sbb colleague saye Cik Mala suroh!!!!di mane ialah di health care opis....wallah...saketnye skang lagi saket mase cucuk td....cissss!!! (saye mmg penakot bab cucuk2 nih...)..tp saye rase cam kene amik sbb ade seseorang di sini yg dekat di hati (seseorang tu) dah diagnosed h1n1...so sebagai prevention...saye amik je la...dan slalu sgt travel by plane...jadi tak tahu perkongsian udara kurniaan Allah ini adalah dengan siapa...lalala...

Ttbe teringin (or terlambat dah..) nak bace pasal vaksin ni..lalala....ape yg saye jumpe....? vaksin H1N1 boleh menyebabkan barah dan Sindrom GBS (terima kasih kepada ibnuyaacob)...


jadi...?












..

5 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

last year dh amik vaccin nie.. tp x berkesan. taun nie x mo amik dh.. hihi

Bunga Binti Nordin said...

take care,ok...

nanaruzana said...

Miss Pepel:ntah le...akak xslalu kene seseme..tgk la ape je yg bbezenye...
Cik bunga:orait..saye tak saket (masih..)

Mak Su said...

kat tempat cari makan pun dah digalakkan supaya employee ambik suntikan h1n1....

nanaruzana said...

tu lah maksu...macam2 dah dengar..husband pun dok bising pasai pa amik sebab ade side effect..ntah la..tau tau nak pecaye sape..tapi da amik pun...marah lagu mana pun...tak boleh gostan :P

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com