Tadaaaa...Lagu cinta kepada incik suami

Saye sangat amat tesentuh hati bile dengar lagu ni at 1st time (suddenly rase nak nanges..hokeh..)..sebab rase cam saye dan incik suami adalah begini...ye..begini...maksud begini ialah:

My accidental happily(Ever after)
The way you smile and how you comfort me(With your laughter)
I must admit you were not a part of my book
But now if you open it up and take a look
You're the beginning and the end of every chapter

Yes....saye tak pernah idam atau fikir lelaki yang hendak didampingi sampai mati adalah kelihatan seperti beliau...(tak berape ensem...tak berape cerah...tak berape kaye...tp sgt bijaksana (sini pun))..but time flies...semakin matang...(semakin banyak kecewa)...he is the one yang membuatkan saye rase ::ha..kan mampu buat tu..cube la dulu:: atau pon ::asyik je nak menang..sekali sekale tolak ansur la:: atau pon ::becinte bukan ertinye kene ikut je ckp..tapi guide mane yg slh::..pendek kate..die banyak ajar saye jadi matang dan penyabar...(uhuh....yakin jek bunyik nye kan...?)ye...die sangat penyayang...tp die tak penah manje kan saye dgn kebendaan...saye sangat sedikit dapat adiah...birthday wishes pon cam ala2 lupe...cam alasan bz seharian di line...(camtu pun bleh kerrr??)...everytime gadoh (bkn gadoh pe...xnak dtg jumpe je pon)..akan rase ::nape la die tanak turut kemahuan..kate awek tecinte:: (tecinte tu saje tmbh perise jekkk)..but then beliau akan ckp ::ayg nak kawen ke x? ke nak selamenye jd awek? banyak duit pakai tau kalo pegi KL..:: (sentap mak, nokk.....!!!!!) then kalo mintak beliau adiah2 kan something..jawapan nye ::nanti abg include dlm hantaran je la...mahal sgt..xberbaloi la nak kasik gitu aje...:: (sentap lagi kali dua tak..?)...pernah dulu tanye mama...::nape ye die buat kakna camni...?die tak sayang ke...?tak pernah ade rase istimewa::..jawab mama ialah ::lagi bagos la laki camtu..dari bg sume...pastu bazir...sampai tua tak kawen:: (lalala...hahaha....kakaka)....


So that's why bile dgr lagu ni cam dlm hati ada taman botanikal melake...bunge2 jerrrr...sbb saye xsalah terima beliau....Alhamdulillah....


Soalan: Ko pehal feeling lebeh kepada incik suami arini Na....?







.

2 comments:

Mak Su said...

moga berbahagia selamanya, kekal dunia akhirat :)

nanaruzana said...

Amin..mekaseh maksu :)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com