Contest : Funniest Baby Photo


Assalamualaikum

Demi nak dpt Baby Winter Hat dari Chica Chica Shoppe...saye dengan pantas dan terujanye me'join'kan diri contest ni...
walaupon banyak momento funny Aqil saye tak dapat nak snap,tapi harap2 rambut Aqil ini dapat memberi aura dan secara tetibe menjadikan Aqil sebagai pemenang...


Korang nak join...?
wooosssshhh...
sile rujuk perkara di bawah

******************************************************
Salam & hai semua,
disini kami ingin me'war'-'war' kan dan mengumumkan Chica Chica Shoppe akan menganjurkan 1 contest disamping mempromosikan Chica Chica Shoppe juga dengan berbesar hati teringin nak mencari pemenang utk diberikan hadiah..=)

Contestnya adalah:


Tunjukkan kami your funniest baby photo. syaratnya:
  1. umur yang layak adalah dari 0-5years..
  2. tak kesah anak/anak sedara/sepupu/anak kawan etc
To join:
  1. Marilah Follow blog Chica Chica Shoppe
  2. Klik Like pada Chica Chica Shoppe fb page
  3. Create 1 entry dan letakkan sekeping sahaja gamba baby/kid yg plg funny yang anda rasa. xkesah dalam gamba ade org lain pon xpe..letak nama baby, umur dan story sket psl gamba tu kat bwh..pendek2 je da ok..
  4. link kan entry anda terus ke entry ni..
  5. kemudian tag sekurang2nya 3org untuk join contest ni
  6. dan sila comment kat post ni supaya pihak kami dapat menjenguk entry anda dan menilai..
ape lg, meh la join rmai2..
hadiahnya berupa:
1st price ~ items worth rm80 
2nd price ~ items worth rm60
 
3rd price ~ items worth rm50
 


Keputusannye akan dinilai oleh juri2 yg selayaknya..dan ianya adalah muktamad >_<
Closing Date: 31 August 2011..RAYA
Keputusan akan diumum: September 2011
******************************************************

Gambar ni diambil mase Aqil 1bulan (rasenyela)...time ni pakcik2die datang n saje nak snap gambar die...tp sume dok gelak2kan rambut die cam wolverine...die pulak pelik2 je tengok orang ramai2 n bising2 kat umah...

skang nak tag orang:


okeh...siap..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

same tak rambot...??

5 comments:

syu_hada said...

na...selamat berpuasa... ;)

.:. Maa .:. said...

tq tag yea... hehehe... nk msk la ;)

aTy _faRed~ said...

semangat nyer..!! [teringat kat akak buah] :)

Chica Chica Shoppe said...

Ok da cek..Gud luck ye..

Cute btol...bam bam lg..

NaNaRuZaNa said...

Aty: tu baru bape minggu tu...skang lagi laaaa...

Chica: kasik menang ye..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com