Tolong doakan saye..

Assalamualaikum

Tajuk entri macam serius sangat je
A'lillah,Na dapat panggilan untuk amik test PTD @ pegawai tadbir diplomatik Sabtu ni
Selepas 4kali failed,Na betol2 harap ade la rezeki Na utk go through and dapat job ni

Dan I'Allah ari Kamis minggu depan pulak ade interview as Asst Electrical Engineer kat Johor Port
To be honest mmg Na da lupe da pasal electrical ni
Just wish me luck agar Na tak memalukan diri sendiri dan universiti saye (ahahaha..ttbe plak pk camni..?)

Aqil pulak merunsingkan Na sebab still xmo minum ikot botol
Nak kalo Na yang bagi..kalo dengan ayah die,puas bersilat..poloh2 satu badan ayah
Tapi takmo la pk sangat sebab kang jadi cam tadek trust kat incik suami untuk jage anak plak,kan...?

Korang doakan Na tau
Na pecaye rezeki tu ade dimane2
Na sendiri akan buat yg tebaik
Tapi dengan doa korang,maybe terlembut ati para interviewer tu kot nak amik Na nanti (sape tau..?)

Ade yang rindu Aqil ke..?
Meh nak tepek gambar 1...ngan video die gelak2..
Jangan a amik gambar lagi...penat dah posing

video

2 comments:

nour said...

kak na, correct me if im wrong. mata aqil macam tertumpu di tengah sikit kan?? cuba beli mainan or ape-ape la yg ada stripes or dots black+white. bantu retina dia fokus lebih baik. nway ekzema die dh baik kan.. alhamdulillah..

NaNaRuZaNa said...

a'ah..yg belah kiri tu...cube jugak dok goyang menan kiri ke kanan...owh..okeh kakngah...mekaseh2 sebab btau...nnt akan ku cari pemenan itu...dah...pas g pakar kat spital..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com