"AKU DAN BUDAK CUTE"

Assalamualaikum

GA lagi..
Tadek keje ke..?
saje je nak menimbang tara luck yang ade...
Sebab sepanjang hampir 28 tahun ni..mane penah kene lucky draw..
nak try luck anak plak la....

GA ni Cik Ija yang punye..
Budak Medic mmg suke berblog ke?
tapi cara derang mmg tunjuk derang pandai la kan...
ewah ko..memuji lbeh2 plak....cara kotor ni..chaittt....

Sape nak join??sile click banner...tak susah mane pon...
ce klik...ce klik..


:

:
:
:
:

Ini saye bersame anaknda kesayangan Aqil Zulhadif...mungkin kalo tengok Aqil,tak caye saye adalah mama die sebab saye tak cun...ahaaiiii,lari topik...Aqil baru nak masuk 5 bulan,tapi die sangat bijak...dah pandai nak ikot ape je ayah buat...dalam kete,nak dok kat seat ayah gak sebab nak pegang stereng dan 'tendang' hon..itu la die...anak ayah :)

Skang nak tag 3 orang:

1 comments:

cik ija said...

tq kak join.nanti saya inform pemenang ok.
btw,saya bukan budak medic la.medic lab.technologist.bakal kerja kat lab..

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com