Check up dan balik raye

Huyey..huyey...semalam wat check up untuk 2nd month [minggu 8]..Alhamdulillah..jantung cik baby sudah berdenyut berdegup...tadek la nampak sangat cam jantung manusia besar...tapi nampak cam blinking2 gitu...rase cam kiutnye awak dalam perot i.....incik suami yang dah ngantok tahap lipan bermuke excited je...huhuhu...rase cam epi yang double...doktor pon congratulates saye dan incik suami sebab berjaye jage cik baby baik2 dan development cik baby dengan timing seiring sejalan....so doktor pon dah pesan makanan2 yang takleh makan ketika raye..dah bagi ubat tahan muntah untuk membolehkan saye melantak masakan mama especially laksa....!!!

so saye da agak prepared baju2 dan barang yang nak bawak balik KL...hurrey....so mebi ni la kali terakhir saye mengusai blog dan memvisit blog kengkawan sebelum raye ni...later2 pas balik Pasir Gudang balik saye akan catch up balik...sebab malam ni balik umah mak metua...nak nolong pape yang patut berikutan saye tak raye ngan mak tahun ni...tapi takpe mak...next year ade baby...raye ngan baby...suke tak...?suke tak...?

so di kesempatan ini saye dengan rase rendah hati dan penuh keikhlasan,mewakili incik suami mengucapkan:

9 comments:

Nurul Huda Jumri said...

camat ari aye!!!
take care!

nour said...

traveling during 8th week needs extra caution. take care! happy eid~

nanaruzana said...

Huda:Selamat ari raye juge.....ampun maaf yeh...

KakNgah:baiklah...saye akan cube jage diri dan rest banyak...mekaseh...Selamat ari raye juge..

cik selamah kundang said...

slmt hari raya.maaf zahir batin

PurPLe LaDy AiFA said...

slamat hari raya kak nana.. mintak ampun banyak2 kalo ade slah silap terkasar bahasa segala ek.. take care. =)

nanaruzana said...

Cik Selamah:selamat hari raye juge :)

Puan Eppa:selamat hari raye...xdek la...xdek pape pon kamu wat saye terase

Mak Su said...

selamat hari raya, selamat bergembira walau di mana berada, maaf zahir dan batin :)

hamzah ian said...

mana2 gua pergi ada ucapan hari raya.. so aku ikut skali.. haahaha..

slamat hari raya

hemy said...

sll tumpang hepi baca betapa eksaited nye to-be-mom...hopefully taklama lagi aku pn dapat rasa sendiri

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com