Nana, barang raye kamu dah cukup!!!

Huh...smlm dok meronggeng ruzana kat Plaza Angsana....ya rabbi sesak nye manusia...campo lagi panasnye...gara2 nak caik serunding daging ngan kepek pagoda....korang tatau kepek pagoda???rupe die camni:

Saye 1st time makan kepek ni mase mak (mase tu baru bakal mak metua la...) bekalkan kepek ni...Ya Rabbi..saye makan non stop...serius tatau ape ingredients die..tp sedap la rase kari2 rempah2 gitu...tatau a kalo kat KL pon ade tp xpenah jumpe...

Okeh..so smlm sampai dalam pkol 11..punye la sesak tadek paking..harus la incik suami paking secara kurang aja tapi tak ganggu laluan..agenda kami saye nak caik:
  1. serunding daging nak wat popia mini
  2. kepek pagoda pesanan mama dan kakak dan utk umah sendre
  3. brooch sbb skang bile da jadi makcik2,slalu asyik tinggal rate2 je..
  4. songkok incik suami
ini je la kononnye kan....tapi hasil mengepau duit incik suami:
  1. serunding daging
  2. kepek pagoda
  3. brooch
  4. songkok
  5. pengepit bulu mate
  6. sewing set
  7. sandal raye anti slip (konon utk keselamatan si baby dalam perot)
  8. kueh 2 jenis
  9. lapik kaki cantik
  10. baju tshirt raye incik suami
astaga kan perangai saye??kesian tol la incik suami saye...dah le gaji lambat laun lagi...org yg tak bergaji ni sibuk la ngabehkan duit yg ade...adui la...tp tak pe bang....pasni tadek da kot barang2 utk raye...owh ade la...

LAPIK CANTIK UNTUK MEJA MAKAN NGAN COFEE TABLE TAK BELI LAGI

10 comments:

Nurul Huda Jumri said...

haha...sakan soping raye, na...
huda lom beli lg kepek2 raye...
waaaahh...pagi raye kompem melentik bulu mate gituw..hee..

nour said...

pregnant makan kepek2 camtu x sebu ke? sbb ade ingredient ape ke tah namanya x ingat la pulak... kalau x sebu bagus la. boleh enjoy!

cik selamah kundang said...

tak sempat shopping apa pun asyik keje

nanaruzana said...

Huda:sbnrnye xleh lentik pon...wat sedap ati je...

Adik huda:lom mkn lg sejak2 pegnen ni...tak sure la..huhuhu...

Cik Selamah:keje ngan design mmg la gtu kan???xpe2,try la curik2 time sket..keje kat i***l tu,kalo nak d ikot mane pnh surut..

PurPLe LaDy AiFA said...

oh itu rpnye kepek pagoda.. tgk semalam kat status kak nana trus tnye kasyfi, amende kepek pagoda.. haha

best nye sopping2. org xde mood giler nak bersopping. kasyfi ajak g shopping time merdeka and malam merdeka pon boley ditolak.. malassssss gile skrg ntah nape..

nanaruzana said...

Puan Eppa:hahaha....kamu tnye soalan kepada org yg btol..ala..kalo x di ikut ade umah sendre skang,xkose nak bli2 segale...tp sat g org dtg umah tatau nak hidang ape plak..

MALAS?????ADAKAH?????

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

apasal untuk saya tak de kak

nanaruzana said...

tak pesan...........

hamzah ian said...

baju raye gua tak beli lagi,.. sob2..

nanaruzana said...

hamzah:cepat2..kang xdek saiz.............

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com