Nak saket kat mane...?

Assalamualaikum

Haih...malam2 ku makin dipenuhi ketidakselesaan...
tapi xpe...at least saye tau cik bebi ok saje dalam tu..
tengah malam pon main2 ye yang..?
nanti da kua soh ayah plak main ngan kamu ek....akakkaka...

Da 2minggu da kesakitan ari-ari nih...
tapi lately agak xberape saket sebab memang dah tak tido kat atas katil...
i mean da tak tido berbaring..
dok umah MIL ni pon tido kat kosi malas yang boleh baring ala-ala tu...
so, rase la lege sket tapi saket pinggang la kan...?

Jadinye malam tadi dengan positif thinking saket da ilang,caik pasal p tido berbaring atas katil...
cukup combo tak boleh bernafas,kaki krem,saket ari-ari...dan hasilnye...
tadi pagi2 tak boleh jalan....haaaa...padan muke ko na...
pindah la balik kat kosi sandar2 tu...sambil tengok laki yang seperti sangat bahagia conquer katil seorang diri....
Jadi dengan azam yang kuat beserta mental yang gagah,mulai malam ini sehingga lah bersalin,saye tak kan tido berbaring...
walaupon saket pinggang..walaupon xselesa...tapi demi tak mo saket kat situ...saye redha...

Ehemmm...Cik bebi....bile ek mau kua..?

2 comments:

mun said...

wah tak sabar dah mun nie nak tgk anak na dan zul....hurm bersabarlah na..dah hujung2 bulan nie memang terasa tak selesa banyak....

*huh rindu nak peknen lagi...bilakah....

NaNaRuZaNa said...

ahahhaa....mun kan dtg mase na kawen bwk mirza kecik je time tu....tu la...na pon nunggu je hari bile nak kua ni...rase cam contraction,tp cam bukan....haihhh...elehai...pegnen je la...akakkaa

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com