Dia dah masuk dah............

Assalamualaikum

Berikutan tajuk...bebi da engaged da...
Sangat bersusah payah la misi kat KK Kulai Besar (perlu ke beritau...?) tu caik kepala die...
Tak jumpe dah....mmg dah ngam2 dan ready dah...
Nak tgk denyut jantung pon satu hal...caik mane la jantung die kan...?
Puas la die tekan sane..tekan sini...saket la juge...
Tapi tak pe la...lege dengar jantung itu berdegup kencang seperti biasa..

Bes wooo KK sini....
Nurse die banyak cakap,banyak bg info....
Yang penting bermuke manis dan tak garang...
huhhuu...
Tapi ade gak brite tak sedap di dengar...
"Berat puan naik 3kilo...?lebih dari yang sepatutnya ni...kene pantau blood pressure sampai Jumaat ni ye...kite tengok sama ada faktor penimbang yang berlainan atau memang kenaikan mendadak...ada kes yang blood pressure naik melampau masa tengah beranak,kite tak mau tu ye puan.."
Cuak ke...?rase2 pasal penimbang..sebab kalo timbang kat private ngan KD sane,mmg beza 2kelo...
Tapi xpe,demi cik bebi yang ku sayang....akan ku pergi jugak KK itu (sedangkan terpakse)

Gigi dah cek..enjet kancing gigi setel...
Roadtax kete ayah dah renew...duit nak bayar da keluar kan..
Beg bebi da ready...beg mama da ready...

Ok bebi...time to meet mama n ayah

4 comments:

Ms SZ said...

tak lama dah tue *-^ semoga semua selamat yea. take care

NaNaRuZaNa said...

hehehe..baik..doakan Na yek.

+farahnajiha said...

:) kami doakn semua berjalan lancar~*

NaNaRuZaNa said...

Mekaseh Farah :))

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com