Kawaii

Ohayō
Kon'nichiwa? Watashi wa yoi nyūsuda...
(gasak ko...saye pakai Google translate...ntah betol ke tak..hahaha...) 

Entry khas untuk si online shopaholic...saye tak..sebab saye tadek duit hatta credit card dan tak mengikut trend...(ok..gile kampong ko Na..)..
Sebenarnye pagi2 tadi check email (konon dengan harapan ada job2 kosong la) and terbace la pasal Jipaban ni..sebenarnye da lame da tahu..cumenye ialah saye tak berminat...tapi dek kerana feeling samurai harini...so usha la...
Dan sebagai peminat baju2 kiut dan comel dan kalerful dan mahal, saye rase cam nak guling2 tengok baju2 die...huwaaaa....so cute...tak caye...? (berani siot korang tak caye)


Pesyen 1: Mix and match...
vs

Pesen 2: pakaikan baju ni itself...


eh..eh...sorry...mood baby plak...kite tgk untuk orang tua cam korang...hihihikk..



Tapi bukan baju je..ade handbags...jewelleries..kasot..
sori la yeh..saye paste mane saye bekenan je...bkn mengikot pesen terkini...kan saye kate...saye ni bkan org yg folo trend...



eh..banyak la lagi sebenarnye...ade household la..inspector gadget la..toys la..korang p je website JIBAPAN and tengok la sendre yeh....


harge die saye rase berbaloi la dengan kualitinye dan trendy nye...tapi masing2 punya citarasa la...saye cume berkongsi ape yg menarik di hati je...
so sebagai penutup feeling samurai ni..saye nak share la video ni..
sayonara....


.
.
.
.
.
akakaka...layan tak..?

2 comments:

cik selamah kundang said...

tlg nuffnang credit to her.haha.tp serius.collection dia agak menarik.price boleh thn.but dah stop online purchasing sbb bila dpt hasil sungguh tacing.harap2 yg ni ok kot

NaNaRuZaNa said...

CSK:tadek la pon pasal kredit nih (sbnrnye tatau camne pon) tapi ntah..mungkin sbb sedeh lame xdpt soping baju...so tgk2 sudah la..ahahaa...

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com