2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

Seperti biase, nak join giveaway adalah sangat mudah....
Kali ni saye nak join Munnyra punye family contest...
Korang pon nak...?senang je... 
Caranye:

1. Jadi follower
2. Postkan entry tentang contest dan sertakan gambar kat bawah ni


3. Letakkan gambar keluarga anda yang the best..kiranya happy momments koranglah.. then letak caption kat bawah gambar tu...(kiranya cite sikit sape dalam gambo tu) tapi ada syarat...syarat2 nye...  
  • bujang ... letak gambar mak..abah..and adik beradik anda
  • dah kawen tapi belum ada anak ... letak je gambo berdua
  • dah kawen dan ada anak ... apalagi susunlah anak2 he he he
  • HANYA SEKEPING GAMBAR
4. Letak banner contest (jangan lupa link kan ke post nie)

5. Jangan lupa send link post anda kat ruangan comment sebelum 27 December 2010 (pukul 12 tgh malam)

Adiahnye?????
WANG TUNAI RM 50 dan OLE-OLE DARI KAMPUNG TUAN RUMAH BERNILAI RM 50


Mekaseh ye Munnyra sebab anjurkan contest ni...


 Saya pilih gambar kawen...ye la..nak tunjuk kami da kawen...tapi lom ade anak...hehehe..

'Outdoor' photography masa sanding belah saye..Sessi ni cume berlaku dibelakang rumah saye gara-gara hujan....Untung ayah peminat kereta lama dan kami ada kawasan laman yg lapang..so itu la yg kami gunakan..(mekaseh kepada incik photographer, Ady yg kreatif dan tak menyusahkan 'customer')..Nape saye pilih gambar ni?Sebab nak tunjuk betapa kuat supportivenye dia yang bernama Suami Saya..

2 comments:

Cikbelog said...

suka gambar kamu ;) gud luck ya

NaNaRuZaNa said...

ngeeeeee (malu la i)

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com