"kids & baby photo contest"

Kak Nieza aka Mummy Rania tag saye lagi...Kali ni tag untuk contest dari Cik Saffiya...
walaupon saye tau saye slalu 'kurang bertuah'..serius..mane penah menang cabutan bertuah weh...dah 27tahun...malu tol...
tapi xsalah mencuba nasib kan.....

********************************

Apa yang perlu saya dan anda sume buat?? Senang..senang...senang...Just follow blog ke-2 Cik Safiyyah ni...letak banner kat entry dan sidebar...post gambar baby/anak/adik kecik/korang mase kecik/pendek kate gambar budak yg comel...[yg comel tu saye tambah2..mane ade budak tak comel...?]..make sure korang letak tajuknye "kids & baby photo contest" tau..pastu tag la 8org bloggers lain dan inform soh derang wat.then korang p kat entry post Cik Safiyyah yg ni "kids & baby photo contest" and then letak la entry link korang...mudah??or tak paham?? ok la..kalo xpaham,korang p check sendre kat website beliau ye...

due date adalah 15Dec [or might be earlier/later..suke beliau la kan?] dan adiahnye...earring dari lazo diamond jewellery.white gold.. wuhuuu..ok...start..

 ********************************

Ini gambar AjiQ yang demam pas kene cucuk untuk 5bulan..comel je demam-demam pon...xsbr nak tgk baby sendre plak [ok...over plak imaginasi]

Skang saye tag kengkawan ye..bersedia sume..jeng-jeng-jeng...
  1. Puan Eppa
  2. Puan Maksu
  3. Cik Huda
  4. Cik Mooney
  5. Puan Wani
  6. Puan Kakngah
  7. Puan Cida
  8. Cik Arina

Korang jangan lupe pulak tau nak masuk contest ni...salam
 

2 comments:

nour said...

nak merajuk ar camni. kak na salah letak link kat tag saye tu.. huhu~

nanaruzana said...

astaga...sori2...saye ubah skang...

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com