Kek besdei ke-27 idaman hati...

Bersempena hari lahir yang bakal berlangsung bulan depan....
dan merangkap bulan mengandung ke 4 bulan smggu (17minggu)....
rase cam nak request belly cake yg sangat memikat hati...
walaupon perot saye tidak la sepeti gambar2 kek ni (not yet) tp nak jugak camnih.....
walaupon saye tau xdek sape yg nak tunaikan,tp xpe la...
at least saye dah luah perasaan kan....
lebeh berharge kalo dapat baju yg same gak cam kek tu....
sape yg leh bg...I akan sayang u sampai bile2...hahaahaa...
hmmmm saye serius k....


 

18 comments:

cik selamah kundang said...

power gila bentuk pompuan ngandung.huhuhu.fondant cake kan?

nanaruzana said...

a'ah kot...tapi kalo cik selamah nak wat pakai krim biase pon i terime...ahaiii..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

olololo.. comeynye cake... ala besday nieza br je lepas.. kalau tak leh request cake cm ni jugak... so cute n sexy la cake tu... mesti sayang nk makan.. hehehe :p

syu_hada said...

ala na...wat ayat konon2 sedih plak tak kisah.padahal dalam hati menaruh harapan en suami akan baca blog u...wakakakaka.... :P

syu_hada said...

typing erro la plak wakakakaka....* wat ayat dengan harapan en suami anda.....

nanaruzana said...

Nieza: memang pon...tp cam comel je...

Syud: die tak bace la syud...hohohoho....

PurPLe LaDy AiFA said...

comeyyyyyyyyy giler! kalo yg x preggy tp belly besau cmni agak2 boley x? hihihi

ms sz said...

geramnya tengok! so seksi!

nanaruzana said...

Eppa: cannot..khas utk ibu2 mengandung je..kalo nak,sile mengandung...okeh???

Sya: hi...thanks for visiting...tu lah kan...sebab ia begitu la yg teringin sangat tu...

{f a r a h} said...

Yg first cantik gileeee ok,..aku pun nk...tp yg perut buncet sbb sama dgn perut aku skrg...haha

nanaruzana said...

kan Farah kan...tu ikot priority la tu...ahahah...alah...sok luse ilang la buncit tu bile da bermain kejar2 ngan adrian :)

Mak Su said...

ala sweetnyer kek2 tu...happy advance 27th besday :)

tp yg ke4 tu seksi ek, ahaks

Nurul Huda Jumri said...

ok, huda akan cuba tunaikan utk bg yg last tu, tp kne janji na pon akan pakai sebijik cmtu time potong kek?? deal?? haha..

nanaruzana said...

Maksu: mekaseh.....tu la pasal...tp suke...

Huda:astaga...kensel la...aahhahaa....tp comel sbb ade pusat...lalala...

youmie said...

waah cumilnyee.. tp kan.. keciannye nk potong pewot cute tu...

youmie said...

wooops lupe lak.. epi besday kak nana.. ;

nanaruzana said...

Ummi:lom lg la besdeinye...

aiLy said...

huhu... rajin betul mu cr yer gmbr kek gitu, ade pulok... mintak le kat dear hubby u... hepi besday nana!!

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com