Puasa 2 yang disaster...

Haih...semalam kan cakap nak masak udang goreng butter kan...tapi seriously gile tak jadi...tak tau ape yg saye kelam kabutkan semalam...at the end,incik suami cam kutuk keheranan....dan keep asking ::Ayg masak camne???pelik sgt ni::

So dgn kekuatan dan kecabaran yang ade,saye da tahu cara2 nak masak dgn betul dan akan mensenyapkan beliau dengan udang goreng butter sabar je lah bersame daging panggang cicah air asam black pepper hambik kau (daging+blackpepper=laki I mkn non stop)..

Dengan gelak yang sangat jahat dan azam yang tinggi,pas solat saye akan mule perap daging....nantikan la wahai Incik Zul....yoshhhh..

AHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA


....erk..dose tak?? :P

.

2 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

lawak la kak nana neh.. hehe ouh, sedapnye daging panggang tu.. air asam br buat mlm td, tp x de alat memanggang.. kalo nak buat bara api kang pas terawikh baru leh makan.. hehe. daging black pepper tu marinate ngan ape je?

nanaruzana said...

Eppa:mane ade pemanggang...masak atas kuali leper je...dkt bbuke baru sudah panggang...huhuu....daging tu marinate ngan halia+kunyit+serai+black pepper je...ala2 rase sate plak....

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com